DECLARACI脫 D鈥橝CCESSIBILITAT

El Consorci de l鈥橝uditori i l鈥橭rquestra (en endavant el Consorci) s鈥檋a comprom猫s a fer accessibles el seus llocs web, de conformitat amb la Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell de 26 d鈥檕ctubre i el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre.

Aquesta declaraci贸 d鈥檃ccessibilitat s鈥檃plica a www.auditoridigital.cat.

Situaci贸 de compliment

Aquest lloc web 茅s parcialment conforme amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, degut a les excepcions i a la manca de conformitat dels aspectes que s鈥檌ndiquen a continuaci贸.

Contingut no accessible

El contingut que es detalla a continuaci贸 no 茅s accessible per les raons seg眉ents:

  • Manca de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre.

– Hi pot haver errors puntuals d’edici贸 en alguna p脿gina web tant a continguts HTML com a documents finals, publicats amb data posterior al 20 de setembre de 2018.

– Existeixen alguns enlla莽os sense descripci贸, sense text o sense dest铆.

– Existeixen imatges sense descripci贸 alternativa o amb poc contrast entre els colors de primer pla i fons.

– Existeixen enlla莽os amb poc contrast amb el color de fons

Preparaci贸 de la declaraci贸 d鈥檃ccessibilitat

Aquesta declaraci贸 ha estat preparada amb data 07/12/2020. El m猫tode utilitzat per preparar la declaraci贸 ha estat una autoavaluaci贸 portada a terme pel mateix organisme. L鈥櫭簂tima revisi贸 de la declaraci贸 s鈥檋a efectuat amb data 07/12/2020.

Presentaci贸 de suggeriments, queixes o reclamacions

Qualsevol persona pot demanar el compliment de requisits d’accessibilitat per mitj脿 del correu electr貌nic comunicacio@auditori.cat, del formulari https://www.auditori.cat/contacte indicant “Accessibilitat web”, per via telef貌nica 932 47 93 00 o presencialment al Carrer Lepant, 150 de Barcelona (CP 08013).

Es poden presentar sol路licituds d’informaci贸 accessible i queixes adre莽ant un escrit al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, a l’adre莽a Carrer Lepant, 150 de Barcelona (CP 08013) o per mitj脿 del formulari que figura a https://www.auditori.cat/contacte indicant “Accessibilitat web”.

En cas de desacord amb la resposta a la sol路licitud d’informaci贸 accessible o a la presentaci贸 d’una queixa, la persona interessada pot iniciar una reclamaci贸 adre莽ant un escrit al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, a l’adre莽a Carrer Lepant, 150 de Barcelona (CP 08013) o per mitj脿 del formulari que figura a https://www.auditori.cat/contacte indicant “Accessibilitat web”. Aquest procediment de reclamaci贸 (previst a l’article 13 del RD 1112/2018) entrar脿 en vigor el 20 de setembre de 2020.

Les comunicacions formulades pels motius indicats a aquest apartat seran ateses pel Departament de Comunicaci贸 i M脿rqueting com responsable en mat猫ria d’accessibilitat web de l’organisme.

Com demanar contingut en un format accessible

Si necessiteu informaci贸 en un format diferent, contacteu amb nosaltres a trav茅s del correu comunicacio@auditori.cat, indicant:

鈥 La URL del contingut

鈥 El vostre nom i correu electr貌nic

鈥 El format en qu猫 necessiteu la informaci贸

Informaci贸 complement脿ria

El Consorci treballa per complir en el grau m茅s alt possible els requeriments d鈥檃ccessibilitat per facilitar l’acc茅s universal als continguts a totes les persones que el consulten, independentment de les seves capacitats, f铆siques, sensorials o intel路lectuals, i dels sistemes o recursos utilitzats (navegador, dispositiu, velocitat de connexi贸, etc.).

D鈥檃cord amb la Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell de 26 d鈥檕ctubre de 2016 els webs i aplicacions m貌bils del sector p煤blic han de ser accessibles, accessibilitat que s鈥檋a d鈥檃conseguir d鈥檃cord amb la norma UNE – EN 301 549:2019, de requisits d鈥檃ccessibilitat. Aquesta norma es basa principalment en les Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 publicades pel World Wide Web Consortium (W3C) l鈥檃gost de 2018.

脡s voluntat del Consorci complir plenament les pautes d’accessibilitat web. La normativa europea exigeix als ens del sector p煤blic el compliment del nivell AA.

El web est脿 optimitzat per a una resoluci贸 de 1.024 x 768. Si es disposa d’un monitor amb m茅s resoluci贸, la mida de lletra es veur脿 massa petita en alguns casos. Les fonts s’han definit de manera que sigui possible ampliar-ne o disminuir-ne la mida des de les opcions del navegador.

Aquest web ha estat provat i est脿 optimitzat per als navegadors compatibles amb HTML5 i les versions admeses pels fabricants. La utilitzaci贸 de navegadors diferents o de versions no admeses pels fabricants pot no permetre una visualitzaci贸 correcta o disponibilitat de documents o d’altres funcionalitats. Es poden obtenir actualitzacions o navegadors a les p脿gines web dels prove茂dors dels navegadors.

D鈥檃ltra banda, per al funcionament correcte del web, el navegador ha de tenir habilitat l’煤s de JavaScript i de galetes (vegi鈥檚 l’apartat Pol铆tica de cookies).

A causa del gran nombre de documents posats a disposici贸 des del lloc web poden existir continguts que no compleixin les pautes d’accessibilitat exigibles. Agrairem rebre qualsevol suggeriment o indicaci贸 per mitj脿 dels canals indicats a l鈥檃partat 鈥淧resentaci贸 de suggeriments, queixes o reclamacions鈥.

Recursos que poden ajudar a millorar l鈥檃ccessibilitat dels continguts des del vostre dispositiu: AbilityNet – My computer my way, Addtional information on how to customise our website appearance