Aarón Zapico

Aarón Zapico ©Pau Martínez
BIOGRAFIA

Aarón Zapico és un dels directors més sol·licitats del panorama actual i durant els últims vint anys ha contribuït de manera definitiva a la recuperació del patrimoni musical espanyol i a la renovació del sector mitjançant la creació de programes agosarats i innovadors. La seva presència al capdavant d’orquestres simfòniques i agrupacions especialitzades importants, entre les quals destaquen les de Galícia, RTVE, Extremadura, Astúries, Almeria, Oviedo i Màlaga o del seu conjunt Forma Antiqva, és constant als festivals i a les sales més importants.

Actualment, el seu treball se centra en la direcció d’òpera barroca i música simfònica, una nova mirada al segle XVIII espanyol, el treball amb grans solistes i, fins i tot, incursions freqüents en la música contemporània i projectes transversals que uneixen diferents disciplines artístiques. Els seus enregistraments com a solista o director han estat nominats en diverses ocasions als International Classical Music Awards i han obtingut el màxim reconeixement de la crítica europea.

Ha estat professor en diferents conservatoris superiors i docent convidat a universitats d’Espanya, Panamà, Costa Rica, Austràlia o Singapur. D’esperit inquiet, compromès i emprenedor, ha fundat associacions i plataformes per a la protecció dels drets dels músics, projectes socials i solidaris amb la música com a element integrador o el primer concurs de música antiga a Espanya. És jurat dels Premis Princesa d’Astúries.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?