Adrià Aubert

Adrià Aubert ©Adrià Aubert
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona el 1985, es formà a l’Institut del Teatre de Barcelona on es llicencià en l’especialitat de Direcció escènica i dramatúrgia. La seva formació es complementa amb nombroses ajudanties de direcció amb Xavier Albertí, Joan Anton Gómez, Esteve Polls, Pep Tosar i Josep Lluís Guardiola.

L’any 2001 va fundar la companyia Els Pirates Teatre, companyia de la qual n’ha dirigit la majoria de produccions. Entre els muntatges dirigits destaquen Nit de Reis, Somni d’una nit d’estiu i Les Feres de Shakespeare de William Shakespeare, Ronda naval sota la boira de Pere Calders, Sing Song Swing d’Els Pirates Teatre, Teatre de carrer, El darrer triangle, Gran Fracaroli de Joan Brossa. En el camp del teatre familiar, destaca la direcció escènica de l’òpera Brundibár de Hans Kráza, La Petita Capmany de Tanaka Teatre, El zoo d’en Pitus i Peter Pan amb la coral El virolet dels Lluïsos de Gràcia, o les diverses col·laboracions amb el projecte Clavé XXI de l’Escola coral de l’Orfeó Català.

Els seus espectacles s’han pogut veure en reconeguts espais del país, com el Teatre Lliure, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Condal, el Teatre Romea, El Maldà, l’Escenari Joan Brossa, el Kursaal de Manresa, el Teatre Municipal de Girona o l’Ateneu d’Igualada, així com a diferents festivals europeus d’Alemanya, Itàlia i França.

Des de la temporada 2013-2014 és director artístic d’El Maldà, sala de teatre del centre de la ciutat, que ha rebut diversos premis de la Crítica i dels espectadors els darrers anys.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?