Alba Careta

Alba Careta ©Sílvia Poch
BIOGRAFIA

Trompetista i cantant de jazz, va néixer el 1995 a Avinyó (Bages). Va estudiar a l’Escola Municipal de Música d’Artés, al Conservatori Municipal de Música de Manresa, a l’Escola Superior de Música de Barcelona i al Conservatori Reial de la Haia a Holanda, i va acabar la seva etapa acadèmica fent el màster en Trompeta jazz al Conservatori d’Amsterdam.

Des de 2011, ha participat en formacions diverses i d’estils molt diferents. El 2020 va presentar el segon disc (Alades) amb el seu projecte propi, Alba Careta Group, després d’haver rebut el guardó com a millor disc de jazz en els Premis Enderrock 2019 pel seu primer treball (Orígens). A més, també forma part de Balkan Paradise Orchestra, Alba Careta i Jofre Fité Duet, Alba Careta & Santi Careta Duo (Sons d’un país), Las Albitas, Alba Careta & Ferran Jaumira…

Tot i la seva joventut, l’Alba ha actuat amb músics de renom internacional, com Carles Benavent, Bob Minzer, John Clayton, NSJO (Jove orquestra holandesa d’estudiants de jazz), JM Jazz World Orchestra (2016) i BvR Flamenco Big Band (2019); ha estat la directora musical del Paraula de dones (2019-2020) i ha tocat en reconegudes sales i festivals com el Festival de Jazz de Terrassa, Zagreb Jazz Festival, Groznjan Jazz Festival, Mercat de Música Viva de Vic, Teatre Kursaal de Manresa, Jazz in De Gracht (Den Haag), Jamboree Jazz Club Barcelona, Nits d’estiu a la Pedrera (Barcelona), North Sea Jazz Festival (Rotterdam), Sunset Jazz Club (Girona), Summertime Festival i Bimhuis (Ámsterdam), entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?