Alba G. Corral

Alba G. Corral ©Alba G. Corral
BIOGRAFIA

Alba G. Corral (Madrid, 1977) amb base a Catalunya (Sant Carles de la Ràpita), és artista visual, programadora i docent. Formada en Enginyeria Informàtica, durant la darrera dècada Corral ha crea art utilitzant el software. Les seves pràctiques artístiques s’estenen a través d’actuacions en directe, vídeos, mitjans digitals i instal·lacions, on explora narratives abstractes i expressa sensibilitat i gust pel color.

S’ha donat a conèixer mitjançant les seves impressionants actuacions audiovisuals en viu, on integra la programació en temps real i el dibuix, en col·laboració amb els músics.

Com a docent, ensenya programació visual enfocada a dissenyadors i artistes en diferents espais a través de xerrades, tallers i workshops dedicats al codi creatiu, amb eines de programari obert.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?