Albert Deprius

Albert Deprius ©Albert Deprius
BIOGRAFIA

Va iniciar els estudis musicals als vuit anys i els va continuar al Conservatori Superior de Música del Liceu amb C. Fondevila i E.Tarrés, on va obtenir el Grau Superior amb Menció honorífica.

Ha realitzat recitals lírics, òperes i sarsueles a diversos auditoris i teatres de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Rússia, Panamà, Colòmbia i Cuba. Ha cantat els principals rols d’òperes com Madama Butterfly, La Boheme, Tosca, Cavalleria Rusticana, La Favorita, La Traviata, Il Signor Bruschino o L’Elisir d’Amore, entre d’altres, i ha interpretat papers destacats en moltes sarsueles, cantates i oratoris com el Rèquiem de Verdi, el Rèquiem de Mozart, el Messies de Händel, el Magnificat de Schutz o la Missa en Do de Mozart.

Ha estat guardonat en diversos concursos de cant i va rebre una beca de la Fundació Jaume Aragall per assistir a les classes magistrals d’aquest tenor.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?