Aleix Tobias

Aleix Tobias ©Lili Bonmartí
BIOGRAFIA

Nascut en una família sense músics, Aleix Tobias començà a demostrar interès per la percussió als dos anys, i als 16 anys va començar a estudiar a lʼescola de música moderna de Badalona amb David Xirgu, Alex Ventura, Tito Busquets i Ernest Martínez (percussió).

Atret per les percussions tradicionals, als 20 anys viatjà a Senegal, Gàmbia, Marroc, Egipte, Índia, Turquia, Brasil, Argentina…, on estudià els ritmes i els llenguatges autòctones. Durant una dècada, va tocar amb el darbukista Misirli Ahmet en el seu projecte The Search.

Als 24 anys, començà a tocar amb el cantant Eliseo Parra i descobreix la riquesa de la música tradicional de la península Ibèrica. Amb ell crearà el grup Coetus. També ha acompanyat altres cantants, com Eliseo Parra, Carles Dènia, Sílvia Pérez Cruz, Ana Rossi, Juan Quintero, Luna Monti, Judit Neddermann, Rusó Sala, Martirio, Maria del mar Bonet, Marina Rossell, Maria Rodés, Alba Carmona, La Shica o Lídia Pujol, entre d’altres.

Ha tocat amb grups i músics com Carles Benavent, l’Orquestra de Jazz de Galicia, Marco Mezquida, Las Migas, Amine & Hamza, la Companyia Elèctrica Dharma o la Fura dels Baus, i també ha col·laborat, com a músic, compositor o productor amb diferents companyies de teatre i dansa en més de 70 discos.

Actualment toca amb Marco Mezquida trio, Sílvia Pérez Cruz, Farsa Circus Band, Momi Maiga, Carles Denia, Quartiana o Carles Benavent Grup.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?