Alexandra Conunova

Alexandra Conunova ©Alexandra Conunova
BIOGRAFIA

Primer premi al Concurs Internacional de Violí Joseph Joachim de Hannover el 2012 i guardonada al XVè Concurs Internacional Txaikovski i al Concurs Internacional de Violí de Singapur, Alexandra Conunova ha rebut elogis per la seva virtuositat, la calidesa del seu so, la seva impressionant gamma de color i la seva tècnica impecable. El 2016 també va rebre la prestigiosa beca de la fundació Borletti-Buitoni de Londres.

Destaquen les seves col·laboracions amb les orquestres del Mariinsky, Nacional de Rússia, Filharmònica Nacional de Rússia, Mahler Chamber, Simfònica de la Ràdio del Nord d’Alemanya (NDR), Suisse Romande, Simfònica de Lucerna, Suïssa Italiana, Musikkollegium Winterthur, Nacional del Capitol de Tolosa, Cambra de París, Filharmònica de Marsella, Teatre Reial de Torí i Pomeriggi Musicali, entre d’altres. Sovint actua sota la batuta de directors como Valery Gergiev, Teodor Currentzis, Vladímir Spivakov, Mikhaïl Pletnev, Gábor Takács-Nagy, Lawrence Foster o Gianandrea Noseda.

Properament tornarà a actuar al festival Gstaad Menuhin, on interpretarà el Concert per a violí de Sibelius amb l’Orquestra Mariinsky i la direcció de Valery Gergiev, a l’obertura del Festival Transsiberià, on tocarà el Concert per a dos violins de Turnage al costat de Vadim Repin i sota la batuta d’Andris Poga, i debutarà amb l’Orquestra del Festival de Budapest, tocant el Concert per a violí n. 1 de Mozart sota la direcció de Gábor Takács-Nagy, a més d’oferir concerts a Berlín, Milà, Torí, Ferrara i Notre Dame de Vie.

Conunova és convidada habitual als festivals més prestigiosos, com el de Verbier, el Gstaad Menuhin, el Setembre Musical de Montreux, el Festival d’Aix-en-Provence, i molts d’altres. Col·labora com a intèrpret de música de cambra amb Martha Argerich, Renaud i Gautier Capuçon, Denis Kozhukhin, Michaïl Lifits, Andreas Ottensamer, Gérard Caussé, Boris Brovtsyn i Jean Rondeau, entre altres.

Actualment Conunova toca el violí Ida Levin de Giovanni Battista Guadagnini ca. 1785, que un melòman li ha prestat amablement.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?