Amatis Trio

Amatis Trio ©Amatis Trio
BIOGRAFIA

Fundat a Amsterdam el 2014 i amb seu a Salzburg, Àustria, l’Amatis Trio està format per la violinista alemanya Lea Hausmann, el violoncel·lista britànic Samuel Shepherd i el pianista romanès Andrei Gologan, tots ells reconeguts per la seva passió, energia i creativitat. El Trio és considerat com un dels conjunts líders de la seva generació i va ser nomenat “Artists to Watch” per la revista Gramophone.

Ha actuat a 43 països dels cinc continents i ha guanyat nombrosos concursos i premis internacionals. Són antics New Generation Artists de la BBC Radio 3 i van ser seleccionats com a ECHO Rising Stars (European Concert Hall Organisation) per l’Elbphilharmonie d’Hamburg, la Köln Philharmonie, la Festspielhaus Baden-Baden i la Dortmund Konzerthaus. El trio ha estat guardonat amb alguns dels premis musicals més prestigiosos d’arreu del món, inclosos els Kersjesprijs dels Països Baixos i el premi Borletti-Buitoni Trust Fellowship.

A més d’haver participat en molts dels festivals més importants, com ara els BBC Proms, el Verbier Festival i el Festival Internacional d’Edimburg, el trio és convidat regularment com a solista en repertoris de triples concerts, actuant amb orquestres com la Reial Filharmònica de Londres, l’Orquestra de la BBC de Gal·les i l’Orquestra dels Museus de Frankfurt. Actualment són artistes residents a la Universitat de Cambridge, Regne Unit.

Tant Lea com Sam toquen instruments de Jean-Baptiste Vuillaume, cedits amablement per generosos mecenes a través de la Beares International Violin Society.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?