Amihai Grosz

Amihai Grosz ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Amihai Grosz gaudeix d’una trajectòria internacional única, primer en quartet com a músic fundador del Quartet Jerusalem i actualment violista principal de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i solista reconegut.

En la temporada 21-22 destaquen els concerts amb l’Orquestra de Cambra Franz Liszt, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb Ludovic Morlot, la Filharmònica Argovia amb Rune Bergmann, l’Orquestra de Cambra d’Europa i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca amb Janine Jansen, així com projectes de música de cambra amb Magdalena Kožená o amb el quartet Made in Berlin juntament amb Ray Chen.

Aquesta temporada també ha estat nomenat director artístic del Festival Internacional de Música de Cambra d’Utrecht.

Grosz toca una viola Gasparo da Salò de l’any 1570, en préstec vitalici d’una col·lecció privada.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?