Anastasia Kobekina

Anastasia Kobekina ©Julia Altukhova
BIOGRAFIA

Amb un ampli repertori, Kobekina s’ha consolidat com una de les violoncel·listes més emocionants de la seva generació. Com a solista, ha treballat amb orquestres de renom mundial com la Konzerthausorchester de Berlín, Kammerphilharmonie Bremen, la Simfònica de Viena, la Filharmònica de la BBC, Kremerata Baltica, l’Orquestra del Teatre Mariinsky, Moscow Virtuosi, l’Orquestra Simfònica Txaikovski de Moscou, i sota la direcció de K. Penderecki, V. Gergiev, H. Schiff, O. Meir Wellber, V. Spivakov i D. Kitajenko. Ha participat en molts festivals interpretant música de cambra al costat de grans artistes com G. Kremer, R. Capuçon o V. Spivakov. Ha actuat en les principals sales com el Concertgebouw d’Amsterdam, el Lincoln Center, Konzerthaus de Berlín, Tonhalle de Zuric o el Teatre Mariinsky, entre d’altres.

La temporada 2020-21, inclou debuts amb l’Orquestra Filharmònica Reial de Liverpool de V. Petrenko, l’Orquestra Nacional de Lilla, l’Orquestra Simfònica Yomiuri Nippon, la Kanagawa Philharmonic, així com debuts en recitals al Festival Verbier i al Festival Gstaad Menuhin.

El 2019 va guanyar la medalla de bronze al XVI Concurs Internacional Txaikovski de Sant Petersburg. També va rebre el premi Thierry Scherz, el premi André Hoffmann al festival Sommets musicaux de Gstaad i ha estat BBC New Generation Artist del 2018 al 2021.

Va néixer a Rússia i, després de completar els seus estudis a Moscou, va estudiar a l’Acadèmia Kronberg d’Alemanya. Va continuar la seva formació a la Universitat d’Arts de Berlín i actualment és estudiant al Conservatori de París i a la Frankfurter Hochschule.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?