Andrea Gasperin

Andrea Gasperin ©Andrea Gasperin
BIOGRAFIA

Andrea Gasperin és l’únic italià guanyador de la “Batuta d’or” al World Music Contest de Kerkrade (Països Baixos) a més de rebre altres prestigiosos premis internacionals.

Després de graduar-se en trompeta es va formar en direcció a l’Istituto Superiore Europeo Bandistico (Itàlia) amb Jan Cober i Felix Hauswirth, al Reial Conservatori de l’Haia i al Reial Conservatori de Brussel·les com el millor estudiant amb la puntuació més alta. Va estudiar composició i va assistir a classes magistrals amb mestres com José R. Pascual Vilaplana, Jorma Panula i Clarke Rundell.

Ha dirigit orquestres i bandes professionals de tot Europa i ha treballat en teatres d’òpera. És un dels fundadors del grup de música contemporània Catchpenny Ensemble (Països Baixos) i director de l’orquestra de vents Brixiae Harmoniae (Itàlia).

El 2016 va col·laborar amb el director Jader Bignamini al Teatre Bolshoi de Moscou amb Anna Netrebko, Ainhoa ​​Arteta i Iussif Eyvazov.

El 2019 va dirigir una gira de 30 concerts a la Xina i recentment va fer el seu debut amb l’Orquestra del Friuli-Venècia Julia i l’Orquestra Simfònica de l’Arena de Verona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?