Andrea Marcon

Andrea Marcon ©Daniele Caminiti
BIOGRAFIA

Director d’orquestra, organista, clavecinista i erudit, Andrea Marcon és un destacat especialista en música antiga.

El 1997 va fundar la Venice Baroque Orchestra, un dels conjunts barrocs més importants del món. Director musical de la Cetra Barockorchester Basel, ha estat també director artístic de l’Orquestra Ciutat de Granada.

Ha dirigit orquestres com les filharmòniques de Berlín, Bremen i Essen, les simfòniques de Lucerna i Montecarlo, les orquestres de la ràdio de Colònia, Frankfurt, Hannover, Berlín i Holanda, Orquestra de Cambra de Ginebra, Mahler Chamber Orchestra, orquestres de les òperes de Frankfurt, Los Angeles i Basilea, i les principals orquestres espanyoles.

Ha dirigit produccions d’òpera barroca com L’Orione de Francesco Cavalli, Siroe de Händel, Tito Manlio i Atenaide de Vivaldi, L’Olimpiade de Cimarosa i de Baldassarre Galoppi, entre moltes altres.

Mereixedor de nombrosos reconeixements, el 2021 li va ser atorgat el prestigiós Premi Händel de la Fundació Händel-Haus.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?