Andreas Ottensamer

Andreas Ottensamer ©Stefan Öderath. Deutsche Grammophon
BIOGRAFIA

És el primer clarinetista de la Filharmònica de Berlín. Com a solista, sovint actua amb grans orquestres internacionals sota la batuta de directors com Mariss Jansons, Sir Simon Rattle, Andris Nelsons, Yannick Nézet-Séguin, Daniel Harding, Alan Gilbert i Lorenzo Viotti.

Com a músic de cambra, col·labora amb Yuja Wang, Leonidas Kavakos, Janine Jansen, Lisa Batiashvili, Nemanja Radulovic, Nicolas Altstaedt i Sol Gabetta. El 2005 va fundar The Clarinotts, un trio de clarinets amb el seu pare i el seu germà. És director artístic del Festival Bürgenstock a Suïssa i el Festival Artström a Berlín.

Aquesta temporada és solista convidat de la Dalasinfoniettan de Suècia, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i el Festival de Salzburg. Debuta en la direcció conduint l’Orquestra Simfònica de Bournemouth i s’embarca en una gira per Europa en trio amb Gautier Capuçon i Yuja Wang. També enregistra el seu arranjament de les Lieder ohne Worte (Cançons sense paraules)de Mendelssohn amb el Quartet Schumann per a Deutsche Gramophon.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?