Andreas Ottensamer

Andreas Ottensamer ©Stefan Öderath. Deutsche Grammophon
BIOGRAFIA

És el primer clarinetista de la Filharmònica de Berlín. Com a solista, sovint actua amb grans orquestres internacionals sota la batuta de directors com Mariss Jansons, Sir Simon Rattle, Andris Nelsons, Yannick Nézet-Séguin, Daniel Harding, Alan Gilbert i Lorenzo Viotti.

Com a músic de cambra, col·labora amb Yuja Wang, Leonidas Kavakos, Janine Jansen, Lisa Batiashvili, Nemanja Radulovic, Nicolas Altstaedt i Sol Gabetta. El 2005 va fundar The Clarinotts, un trio de clarinets amb el seu pare i el seu germà. És director artístic del Festival Bürgenstock a Suïssa i el Festival Artström a Berlín.

Aquesta temporada és solista convidat de la Dalasinfoniettan de Suècia, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i el Festival de Salzburg. Debuta en la direcció conduint l’Orquestra Simfònica de Bournemouth i s’embarca en una gira per Europa en trio amb Gautier Capuçon i Yuja Wang. També enregistra el seu arranjament de les Lieder ohne Worte (Cançons sense paraules)de Mendelssohn amb el Quartet Schumann per a Deutsche Gramophon.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?