Anna Alàs i Jové

Anna Alàs i Jové ©Núria Gómez
BIOGRAFIA

La mezzosoprano terrassenca va enfocar la seva formació en l’especialitat de música vocal de cambra (lied). Després de llicenciar-se a l’ESMuC i formar part de la Liedklasse del pianista Prof. H. Höll a la Universitat de Música de Karlsruhe, va cursar el Màster en Cançó i Oratori a la Universitat Hanns Eisler de Berlín amb A. Fried i el pianista W. Rieger i va assistir a cursos de lied de B. Fassbaender i D. Fischer Dieskau, entre altres. Al costat del pianista Alexander Fleischer rebé el 2n Premi al Concurs Internacional de Lied Stuttgart 2010.

Ha interpretat repertori de concert a la Berliner Philharmonie, Berliner Konzerthaus, Heidelberger Frühling, Opéra de Bordeaux, Palau de la Música, entre molts altres. També es va endinsar en l’òpera a través de l’Operastudio del Staatstheater Nürnberg i va guanyar el 1r Premi al Concurs Joan Massià (2005) i el 2n Premi al Concurs d’Òpera Barroca d’Innsbruck (2010). Ha interpretat desenes de rols en teatres com la Berliner Staatsoper o Staatstheater Wiesbaden. Entre els seus enregistraments hi destaquen Legacy (Seed Music) i la integral de cançons de Manuel Blancafort (Naxos Classics).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?