Anna Alàs i Jové

Anna Alàs i Jové ©Núria Gómez
BIOGRAFIA

La mezzosoprano terrassenca va enfocar la seva formació en l’especialitat de música vocal de cambra (lied). Després de llicenciar-se a l’ESMuC i formar part de la Liedklasse del pianista Prof. H. Höll a la Universitat de Música de Karlsruhe, va cursar el Màster en Cançó i Oratori a la Universitat Hanns Eisler de Berlín amb A. Fried i el pianista W. Rieger i va assistir a cursos de lied de B. Fassbaender i D. Fischer Dieskau, entre altres. Al costat del pianista Alexander Fleischer rebé el 2n Premi al Concurs Internacional de Lied Stuttgart 2010.

Ha interpretat repertori de concert a la Berliner Philharmonie, Berliner Konzerthaus, Heidelberger Frühling, Opéra de Bordeaux, Palau de la Música, entre molts altres. També es va endinsar en l’òpera a través de l’Operastudio del Staatstheater Nürnberg i va guanyar el 1r Premi al Concurs Joan Massià (2005) i el 2n Premi al Concurs d’Òpera Barroca d’Innsbruck (2010). Ha interpretat desenes de rols en teatres com la Berliner Staatsoper o Staatstheater Wiesbaden. Entre els seus enregistraments hi destaquen Legacy (Seed Music) i la integral de cançons de Manuel Blancafort (Naxos Classics).

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?