Anna Crexells

Anna Crexells ©Michal Novak
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, es va graduar al Conservatori Superior del Liceu amb Cecilio Tieles. Va continuar la seva formació amb Àngel Soler, amb qui va obtenir el Títol de Grau Superior de Cambra, i amb Maciej Pikulski en el Màster d’Acompanyament vocal de Musikene.

És pianista oficial del Concurs Internacional Tenor Viñas i col·labora habitualment amb el Teatro Calderón de Valladolid, la Fundació Opera Oviedo, el Teatro de la Maestranza i el Gran Teatre del Liceu. Sovint acompanya les classes magistrals de Jaume Aragall, Josep Carreras, Francisco Araiza, Dolora Zajick, Juan Pons, Teresa Berganza, Mariella Devia i Eva Marton. Ha treballat sota la batuta de Gianandrea Noseda, Alain Guingal, Victor Pablo Pérez, Salvador Brotons, Jaime Martín, Phillippe Herreweghe i Anu Tali entre molts altres.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?