Anna Crexells

Anna Crexells ©Michal Novak
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, es va graduar al Conservatori Superior del Liceu amb Cecilio Tieles. Va continuar la seva formació amb Àngel Soler, amb qui va obtenir el Títol de Grau Superior de Cambra, i amb Maciej Pikulski en el Màster d’Acompanyament vocal de Musikene.

És pianista oficial del Concurs Internacional Tenor Viñas i col·labora habitualment amb el Teatro Calderón de Valladolid, la Fundació Opera Oviedo, el Teatro de la Maestranza i el Gran Teatre del Liceu. Sovint acompanya les classes magistrals de Jaume Aragall, Josep Carreras, Francisco Araiza, Dolora Zajick, Juan Pons, Teresa Berganza, Mariella Devia i Eva Marton. Ha treballat sota la batuta de Gianandrea Noseda, Alain Guingal, Victor Pablo Pérez, Salvador Brotons, Jaime Martín, Phillippe Herreweghe i Anu Tali entre molts altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?