Anna Devin

Anna Devin ©Victoria Cadisch
BIOGRAFIA

Alumna del programa Jette Parker Young Artist de la Royal Opera House, de la Royal Irish Academy of Music, de la Guildhall School of Music and Drama i del National Opera Studio, Anna Devin és reconeguda a tot el món pel seu treball en el repertori Barroc i el Bel Canto.

A la temporada 2021-22, Anna Devin debuta a Dijon cantant Norina a Don Pasquale i interpreta el paper d’Elisabetta a Maria Stuarda amb l’Òpera Nacional Irlandesa. Entre els seus èxits recents s’inclouen els rols d’Almirena a Rinaldo, al Glyndebourne, Michal a Saul, al Théâtre du Châtelet de París, Celia a Lucio Silla a Madrid, protagonista de Semele amb el Händel-Festspiele, Tusnelda a Arminio al Festival Internacional de Haendel de Göttingen, i Cleopatra a Giulio Cesare amb l’Early Opera Company. Ha cantat Galatea en Acis i Galatea per a Mozartwoche Salzburg; Nannetta a Falstaff i Lauretta a Gianni Schicchi en el Covent Garden; Susanna a Le Nozze di Figaro a l’Òpera Nacional de Gal·les, Glyndebourne i l’Òpera Escocesa; Sophie a Werther i Zerlina a Don Giovanni amb l’Òpera escocesa; la bergère Louis XV i la chauve-souris a L’enfant et les sortilèges a La Scala; Poppea a Agrippina amb l’Opera Collective d’Irlanda; i Clotilde a Faramondo per a Brisbane Baroque, que li va valer el premi a la millor cantant secundària en una òpera als premis Helpmann 2015 d’Austràlia.

Intèrpret freqüent a Europa i els EUA, el seu repertori abasta una àmplia gamma d’obres sagrades i profanes i ha aparegut als festivals de London Händel, Göttingen Händel, Lausanne Bach, Brighton Early Music i Belfast, els BBC Proms i el Carnegie Hall. Ha treballat amb les orquestres Filharmòniques de Viena, Hallé, RTÉ NSO, Ulster i Minnesota; les simfòniques de Houston, Charlotte i Seattle; i amb directors com Sir William Christie, Laurence Cummings, Christian Curnyn, Ottavio Dantone, Ivor Bolton, Sir Colin Davis, Yannick Nézet-Séguin i Sir Antonio Pappano.

Els enregistraments d’Anna Devin inclouen Arminio i Faramondo per a Accent de l’International Händel Festspiele Gottingen; London, Il re Pastore, Mitridate i Re di Ponto de Mozart amb Classical Opera per a Signum Classics; i Àries per Benucci per a Hyperion.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?