Anna Larsson

Anna Larsson ©Anna Larsson
BIOGRAFIA

Es va graduar a l’Escola Superior d’Òpera d’Estocolm el 1996. Poc després, va fer el debut internacional interpretant la Segona simfonia de Mahler amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín i Claudio Abbado i el debut operístic en el paper d’Erda a Das Rheingold (L’or del Rin), de Wagner, a l’Òpera Alemanya de Berlín i sota la batuta de Daniel Barenboim.

En concert, Anna Larsson té fama internacional com una intèrpret virtuosa de les obres de Gustav Mahler. Canta sovint amb les principals orquestres del món, com la Filharmònica de Berlín, l’Orquestra del Festival de Lucerna, la Filharmònica de Nova York, la Filharmònica de Viena, l’Orquestra Simfònica de Chicago i les orquestres simfònica i filharmònica de Londres. Ha cantat amb directors de prestigi com Esa-Pekka Salonen, Daniel Harding, Sir Simon Rattle, Sir Antonio Pappano, Gustavo Dudamel, Alan Gilbert i Nikolaus Harnoncourt. El 2010 el rei Carles XVI Gustau de Suècia la va nomenar cantant de la cort i el 2011 va obrir la seva pròpia sala de concerts, Vattnäs Concert Bam.

Entre els papers recents destaquen l’Erda amb Barenboim a l’Òpera Alemanya i també amb Jurowski i l’Orquestra Filharmònica de Londres, la princesa Zia de Suor Angelica a l’Òpera Noruega i la Waltraute de Götterdämmerung (El capvespre dels déus) al MUPA de Budapest. També ha actuat amb la Filharmònica de Los Angeles i la direcció de Dudamel i l’Orquestra Simfònica de Singapur.

Properament interpretarà Das Lied von der Erde (La cançó de la Terra) al Festival de Ludwigsburg, Peer Gynt amb la Filharmònica de Dresden i la direcció de Storgårds, The dream of Gerontius (El somni de Geront) sota la batuta de Marin Alsop a Sao Paulo i la Segona simfonia de Mahler amb el director Szeps-Znaider i l’Orquestra Nacional de Lió. Més endavant, Larsson tornarà a l’Òpera de Malmö amb Dialogues des Carmélites (Diàlegs de Carmelites) i Suor Angelica.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?