Annette Dasch

Annette Dasch ©Klaus Weddig
BIOGRAFIA

La soprano Annette Dasch va estudiar a l’Escola Superior de Música de Munic, entre altres. És artista exclusiva de Sony BMG i el seu primer disc Armida va ser guardonat amb el premi ECHO al millor enregistrament operístic del 2008. Sony també va publicar el seu segon àlbum, amb àries de Mozart.

L’àmplia discografia de Dasch inclou l’òpera Lohengrin de Wagner, interpretada al Festival de Bayreuth amb la Filharmònica de Berlín, la Simfonia n. 9 de Beethoven, acompanyada de la Filharmònica de Viena i Christian Thielemann, els discs Deutsche Barocklieder (Harmonia Mundi França) i Genoveva de Schumann (Acousence), a més dels DVD de Die Schöpfung de Haydn, Il re pastore al Festival de Salzburg, Le nozze di Figaro (Bel Aire Classiques) al Teatre dels Camps Elisis de París, Don Giovanni (Euroarts) al Festival de Salzburg i Idomeneo (Medici Arts/Naxos) al Teatre Cuvilliés de Munic.

En concert, ha treballat amb orquestres com ara les Filharmòniques de Berlín i Viena, l’Orquestra de París, l’Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín, l’Orquestra del Mozarteum de Salzburg i l’Akademie für Alte Musik. A més, col·labora habitualment amb directors com Daniel Barenboim, Ivor Bolton, Sir Colin Davis, Gustavo Dudamel, Adam Fischer, Daniele Gatti, Nikolaus Harnoncourt, Paavo Järvi, Marek Janowski, Fabio Luisi, Kent Nagano, Andris Nelsons, Sir Roger Norrington, Seiji Ozawa, Sir Simon Rattle, Helmuth Rilling, Christian Thielemann i Esa-Pekka Salonen.

Dasch sovint ofereix també recitals a la Schubertíada de Schwarzenberg, al Musikverein i al Konzerthaus de Viena, al Concertgebouw d’Amsterdam, al Konzerthaus de Dortmund i al Wigmore Hall de Londres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?