Antoine Tamestit

BIOGRAFIA

Antoine Tamestit és conegut internacionalment com un dels grans violistes, que toca com a solista, músic de cambra i ofereix recitals. A més de la seva tècnica inigualable i profunda musicalitat, és famós per la bellesa del seu so, que es caracteritza per la seva plenitud, profunditat i puresa. El seu repertori és ampli —abasta des del Barroc fins al contemporani— i ha interpretat i enregistrat diverses estrenes mundials.

Ha estrenat el Concerto per a viola de Jörg Widmann, La nuit des chants de Thierry Escaich, el Concert per a dos violes de Bruno Mantovani, Remnants of Songs i Weariness Heals Wounds d’Olga Neuwirth i Sakura de Gérard Tamestit. A la temporada 2019/20 va ser artista en residència de la Kammerakademie Potsdam i l’Orquestra Simfònica de Londres li va dedicar el cicle Artist Focus.

La seva discografia enregistrada amb Harmonia Mundi inclou Tres sonates per a viola da gamba de Bach amb M. Suzuki, Viola Concerto de Widmann amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera i D. Harding, Bel Canto: La veu de la viola amb C. Tiberghien i Harold a Itàlia amb l’Orquestra Simfònica de Londres i V. Gergiev. Per al segell Naïve destaquen Bach: Suites 1, 3 & 5 i obres a solo i concertants de Hindemith.

Nascut a París, va estudiar amb J. Sulem, J. Levine i T. Zimmermann. És codirector artístic del Festival Viola Space de Tòquio juntament amb Nobuko Imai i membre fundador del Trio Zimmermann. Toca una viola Stradivarius de 1672, prestada per la Fundació Habisreutinger.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?