Aris Quartett

Aris Quartett ©Sophie Wolter
BIOGRAFIA

Expressiu, dinàmic, espectacular: el Quartet Aris fa més d’una dècada que és als escenaris internacionals. Amb el seu so inconfusible, és conegut des de fa temps com un dels conjunts de música de cambra de més categoria del món.

Els músics han actuat en llocs com el Wigmore Hall de Londres, l’Elbphilharmonie d’Hamburg, la Philharmonie de París i la Konzerthaus de Viena. El Quartet Aris és freqüentment un soci sol·licitat per solistes com Christiane Karg, Daniel Müller-Schott, Eckart Runge, Kit Armstrong, William Youn i Nils Mönkemeyer.

El conjunt també es dedica a projectes intergenèrics, com el que ha fet amb el pianista de jazz Omer Klein. Des del principi els músics també han prestat especial atenció a la música contemporània. Compositors com Gerald Resch, Misato Mochizuki i Pierre-Dominique Ponnelle han confiat al Quartet l’estrena mundial de les seves obres.

Fundat a Frankfurt am Main el 2009, el Quartet Aris, un dels mentors més importants del qual ha estat Günter Pichler (Quartet Alban Berg), continua actuant avui dia amb un format inalterat.

L’èxit del conjunt no és una casualitat: després d’haver obtingut nombrosos primers premis en prestigiosos concursos, el Quartet Aris va assolir ràpidament la seva fama internacional. Els músics també han estat guardonats com a ECHO Rising Stars per l’Organització Europea de Sales de Concerts, es troben entre els Artistes de Nova Generació de la BBC i han guanyat cinc premis al Concurs Internacional de Música de l’ARD a Munic.

A més de les seves aparicions regulars a la ràdio i la televisió, el Quartet Aris ja ha publicat sis produccions en CD que han rebut elogis considerables de la crítica. Recentment, van presentar un enregistrament amb obres de Resch i Beethoven amb els clàssics de GENUIN el maig del 2021.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?