Arnau Obiols

Arnau Obiols 漏Arnau Obiols
BIOGRAFIA

Va n茅ixer el 1985 a la Seu d鈥橴rgell. Despr茅s d鈥檃cabar els estudis musicals acad猫mics a Barcelona (Magisteri musical a la UB, Taller de M煤sics i l鈥檈specialitat de bateria jazz a l鈥橢SMUC), va rebre algunes formacions puntuals a Holanda en l鈥櫭爉bit de la improvisaci贸 i la performance (Dutch Impro Academy a la Haia o workshops a Amsterdam). 

脡s un m煤sic pirinenc especialitzat en la bateria i la percussi贸, que canta i t茅 una visi贸 utilit脿ria dels altres instruments que toca.

Ha publicat tres discos Projecte Pirene (Aladid Records, 2013), Lib猫rrim (Aladid Records, 2015) i Tost (Microscopi, 2019). 

Participa en una gran diversitat de projectes musicals o relacionats amb altres disciplines art铆stiques, com la dansa, la poesia, l鈥檈scultura, l鈥檃udiovisual o la performance. La natura, el territori i la improvisaci贸 s贸n una constant en la seva obra, que va des de l鈥檃rrel fins a la creaci贸 lliure.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?