Asier Polo

Asier Polo ©Noah Shaye
BIOGRAFIA

Considerat el violoncel·lista espanyol més destacat de la seva generació, Asier Polo va estudiar amb els mestres E. Pascu, M. Kliegel i I. Moniguetti, i va rebre els consells de J. Starker, N. Gutman o M. Rostropovich. Ha rebut distincions com l’Ojo Crítico de RNE (2002), el Premi Fundació CEOE (2004), Ilustre de Bilbao (2009) i el Premi Nacional de Música (2019).

Polo duu a terme una intensa activitat com a solista, juntament amb orquestres com la Filharmònica d’Israel, l’Orquestra de París, l’Orquestra Philharmonia, la Simfònica de São Paulo, l’Orquestra Simfònica de Berlín l’Orquestra de la RAI de Torí o la Filharmònica de la BBC, entre d’altres.

Compta amb 19 treballs discogràfics, entre els que destaquen les Sonates de Brahms, Rachmaninov, Franck, els Concerts de Vivaldi, Boccerini, Haydn i les Suites de Bach. A més, compositors de la talla de L. de Pablo, A. García Abril, J. Villarojo, G. Erkoreka o J. Torres li han dedicat les seves obres.

Actualment és professor al Conservatori de Lugano (Suïssa) y toca un violoncel Francesco Rugieri (Cremona, 1689) cedit per la Fundació Banc Santander.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?