Banda Municipal de Barcelona

BIOGRAFIA

La Banda Municipal de Barcelona 茅s una de les agrupacions musicals m茅s antigues de la ciutat. Creada el 1886 per l鈥橝juntament de Barcelona, des del 2007 茅s resident a L鈥橝uditori, on ofereix una temporada estable de concerts. Desenvolupa projectes amb la col路laboraci贸 d’artistes i formacions d’脿mbit nacional i internacional. A partir de setembre de 2018, comen莽a una nova etapa amb Jos茅 R. Pascual-Vilaplana com a director titular.

L’any 2016 la Banda va fer 130 anys durant els quals s’ha mantingut fidel als objectius que van motivar la seva creaci贸, apropant la m煤sica dels grans compositors a la ciutadania, oferint actuacions de gran qualitat. A m茅s, ha sabut adaptar-se a nous reptes apostant per la difusi贸 del repertori actual per a banda, encarregant estrenes a compositors catalans o col路laborant amb artistes heterogenis.

A dia d鈥檃vui, la nostra Banda Municipal de Barcelona 茅s una agrupaci贸 compromesa amb la societat que l鈥檈nvolta, part铆cip del seu temps i protagonista activa de l鈥檈scena instrumental barcelonina.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?