Barcelona Clarinet Players

Barcelona Clarinet Players ©Silvia Poch
BIOGRAFIA

Innovació, fusió, interdisciplinarietat i pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creadora dels Barcelona Clarinet Players. Les seves interpretacions es caracteritzen per ser minucioses, acurades i enèrgiques.
 
Gràcies a la seva versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals actuant en sales tan destacades com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l’ADDA, la Sala 400 de Madrid, el Murchison Performing Arts Center o el Meyerson Symphony Center i en països com ara Àustria, França, Bèlgica o Mèxic.
 
S’han presentat com a solistes amb formacions com la Lone Star Wind Orchestra, North Texas Wind Symphony, Banda Municipal de Palma, Banda Municipal de Bilbao, Banda Municipal de Barcelona, Banda Sinfónica de las Américas o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida sota la direcció d’Eugene Corporon, Tim Reynish, José R. Pascual Vilaplana, Juan Miguel Romero o  Salvador Brotons, entre d’altres.

BCP compta amb cinc treballs discogràfics. Toma cafè, amb la música del mestre Pedro Iturralde, Czernowitzer Skizzen amb música d’Alexander Kukelka, Ègloga: New flamenc for clarinets and voice  amb composicions d’Enric Palomar i la col·laboració del cantaor Pere Martinez, Offertorium amb peces de cinc compositors europeus rellevants de l’actualitat i el seu últim àlbum One for all gravat als Estats Units amb la Lone Star Wind Orchestra i la North Texas Wind Symphony dirigits per Eugene Corporon.

Recentment els BCP han estrenat La Trace, una composició del reconegut José Manuel López López amb imatges del videoartista Pascal Auger i preparen el llançament de dos discos nous: The Black Pool Suite  de Joan Vidal i un projecte molt especial amb música de cambra del gran Paquito D’Rivera.

A més, aquesta temporada tenen prevista una gira per països llatinoamericans, una altra per diverses seus de l’Institut Cervantes, tornaran als Estats Units i estrenaran sis noves obres simfòniques entre les que destaquen les compostes per Arturo Márquez, Paquito D’Rivera i Daniel Freiberg.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?