Barcelona Gospel Messengers

Barcelona Gospel Messengers ©Barcelona Gospel Messengers
BIOGRAFIA

L’any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gòspel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país. Fruit d’aquest intens treball, emergeixen en el si dels diferents cors un seguit de solistes d’una gran qualitat i l’any 2008 Ramon Escalé crea Barcelona Gospel Messengers, un projecte que uneix una quinzena d’aquests solistes.

Des de llavors, han portat les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra, País Basc, França, Itàlia, i han compartit escenari amb algunes de les grans figures del gòspel internacional com Donald Lawrence (Estats Units), Lurine Cato (Regne Unit), Trey McLaughlin (Estats Units), London Community Gospel Choir (Regne Unit) així com amb la Locomotora Negra, Sant Andreu Jazz Band, i han participat en els grans Festivals com One Heart Gospel Festival, Festival de Jazz de Barcelona i Festival Grec, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?