Barcelona Modern Ensemble

BIOGRAFIA

Fundat l鈥檃ny 2004 i totalment renovat des que el 2013 el compositor Demian Luna assumeix la seva direcci贸 art铆stica. La tasca d’aquests darrers anys es basa principalment en la m煤sica contempor脿nia, actual i de nova creaci贸, i en la interpretaci贸 i conseg眉ent divulgaci贸 dels joves valors emergents de la m煤sica contempor脿nia espanyola i mundial, aix铆 com dels compositors ja consagrats: Pierre Boulez, Helmut Lachenmann, Martin Matalon, H猫ctor Parra, Rapha毛l Cendo, Kaija Saariaho, Jos茅 Manuel L贸pez L贸pez, Jonathan Harvey, Benet Casablancas, Philippe Hurel, Alberto Posadas, Ram贸n Lazkano, Crist贸bal Halfter, Gabriel Erkoreka, Luis De Pablo, etc.

Des del 2014 茅s l’ensemble resident del Curs Internacional de Composici贸 Barcelona Modern, treballant l’obra dels compositors convidats Martin Matalon (2014/15), H猫ctor Parra (2015/16), Rapha毛l Cendo (2016/17), Jos茅 Manuel L贸pez L贸pez (2017/18) i estrenant 15 obres de joves compositors cada any, entre ells: Diego Jim茅nez Tamame, Fr茅d茅ric Le Bel, Ariadna Alsina, Jerem铆as Iturra, Demian Rudel Rey, Pablo Andoni G贸mez Olabarr铆a, etc.

L’ensemble ha actuat en prestigioses sales i festivals, entre els quals destaquen: cicle Sampler S猫ries de l’Auditori de Barcelona, el Festival de Primavera de Tarragona, Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Palau Robert de Barcelona, Auditori 400 MNCARS de Madrid, Auditori de CatalunyaCaixa a la Pedrera, Sala Mompou (SGAE/Barcelona), Festival Spanien Modern 2009 i 2011 de Viena, Arnold Sch枚nberg Center, Institut d’Estudis Nord-americans de Barcelona, Fundaci贸 Joan Mir贸 de Barcelona, Institut Cervantes de Bremen, Festival Aujord’hui Musiques de Perpiny脿, Teatre Nacional de Catalunya, Museu de la Universitat de Navarra, Institut Fran莽ais-Barcelona, Fundaci贸 Phonos,  Mostra Sonora de Sueca, Festival ME_MMIX de Mallorca, Festival Turbulences Sonores de Montpeller, etc.

Format per instrumentistes d’elit especialitzats en repertori contemporani, l’ensemble evoluciona i avan莽a a pas ferm, sent ja un referent de la m煤sica actual del pa铆s.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.


ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.


ATENCI脫

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que fins el proper 15 de novembre et pots subscriure per nom茅s 1鈧 el primer mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?