Barcelona Modern Ensemble

BIOGRAFIA

Fundat l鈥檃ny 2004 i totalment renovat des que el 2013 el compositor Demian Luna assumeix la seva direcci贸 art铆stica, l鈥檈nsemble, format per instrumentistes d鈥檈lit i un referent de la m煤sica actual del pa铆s, basa la seva tasca en la m煤sica contempor脿nia, actual i de nova creaci贸, i en la interpretaci贸 i divulgaci贸 dels joves valors emergents de la m煤sica contempor脿nia espanyola i mundial, aix铆 com de compositors ja consagrats.

Des del 2014 茅s resident del Curs Internacional de Composici贸 Barcelona Modern, on estrenen 15 obres de joves compositors cada any. Ha actuat en prestigioses sales i festivals, entre els quals destaquen L鈥橝uditori de Barcelona, l鈥橝uditori 400 MNCARS de Madrid, el Festival Spanien Modern de Viena, el Festival Aujord鈥檋ui Musiques de Perpiny脿 o el Teatre Nacional de Catalunya, entre d鈥檃ltres.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?