Barcelona Modern Ensemble

BIOGRAFIA

Fundat l’any 2004 i totalment renovat des que el 2013 el compositor Demian Luna assumeix la seva direcció artística, l’ensemble, format per instrumentistes d’elit i un referent de la música actual del país, basa la seva tasca en la música contemporània, actual i de nova creació, i en la interpretació i divulgació dels joves valors emergents de la música contemporània espanyola i mundial, així com de compositors ja consagrats.

Des del 2014 és resident del Curs Internacional de Composició Barcelona Modern, on estrenen 15 obres de joves compositors cada any. Ha actuat en prestigioses sales i festivals, entre els quals destaquen L’Auditori de Barcelona, l’Auditori 400 MNCARS de Madrid, el Festival Spanien Modern de Viena, el Festival Aujord’hui Musiques de Perpinyà o el Teatre Nacional de Catalunya, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?