BCN Sax Quartet

BCN Sax Quartet ©BCN Sax Quartet
BIOGRAFIA

El projecte BCN SAX QUARTET neix de la necessitat de viure la música clàssica des d’una sonoritat moderna, recuperar la idea que allò que és popular és el què ens inspira per arribar més lluny, sentir que el que és quotidià, allò que ens és més proper provoca reacció.

BSQ vol crear des del desordre i desorganitzar la cosa establerta, evitar que l’espectador s’acomodi a un resultat concret a través d’un concert on la sonoritat canviï radicalment. Una declamació extrema de la música que prové de la tradició on es mescla la intensitat de la tristesa i de l’oblit, amb les seqüències rítmiques i apassionades de la força del present.

El Bcn Sax Quartet és particularment apreciat perquè en les seves actuacions restableix un lligam a voltes perdut entre el públic i l’intèrpret, i proposa el redescobriment del saxofon clàssic a partir del repertori original. Aquest quartet es distingeix per un estil fluid, intens i amb una obsessió pel detall, oferint als seus auditors unes actuacions brillants i rigoroses dins una atmosfera inspiradora.

Format per quatre músics de llarga trajectòria professional, David Salleras als saxofon soprano, Marta Romero al saxofon alt, Joan Soler al saxofon tenor i Daniel Molina al saxofon baríton.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?