Belisana Ruiz

Belisana Ruiz ©Belisana Ruiz
BIOGRAFIA

Nascuda a Sòria, l’any 2004 es trasllada a Barcelona on es gradua en guitarra clàssica amb Àlex Garrobé i en instruments històrics de corda polsada amb Xavier Díaz, a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha actuat en festivals i sales com el Festival Internacional Joan Brudieu, XI Festival Joven de Segòvia, I Festival de Guitarra de Roses, XII Curso Internacional David Russell de Tudela, IV Concurso Internacional de Guitarra Flamenca Niño Ricardo, Auditori de Castelló, L’Auditori de Barcelona, Museu Casa Natal de Jovellanos de Gijón, Centre Cultural Conde Duque de Madrid, Círculo de Bellas Artes de Madrid, Centre Bonemaisson de Barcelona, Sala Glazunov de San Petersburg (Rússia), Sala de Concerts de la Radio Nacional de Polònia, Palau de la Música Catalana, Museu de la Música de Barcelona i Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Com a especialista en instruments històrics de corda polsada forma part de les agrupacions Ensemble Canto&Basso, WorkingOpera, La Sonorosa, Seicento is alive i Tañer. Ha col·laborat també amb ensembles internacionals com La Grande Chapelle, Le Concert de Nations o Academia 1750, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?