Ben Goldscheider

Ben Goldscheider ©Kaupo Kikkas
BIOGRAFIA

Nominat ECHO Rising Star pel Barbican Centre de Londres, aquesta temporada 2021-22 ofereix recitals a les principals sales de concerts europees com el Concertgebouw d’Amsterdam, el Musikverein de Viena, l’Elbphilharmonie d’Hamburg i la Köln Philharmonie de Colònia.

Debutarà amb l’Orquestra Simfònica de la BBC dirigida per Sakari Oramo i, el 2022, amb l’Orquestra Filharmònica de Londres dirigida per Ed Gardner al Royal Festival Hall. També el 2022 tornarà al Pierre Boulez Saal de Berlín per fer un recital en solitari i al Wigmore Hall de Londres amb Mahan Esfahani, Nicholas Daniel i Adam Walker. 

Destaquen els seus CDs Legacy: A Tribute to Dennis Brain publicat per Three Worlds Records i l’enregistrament d’un concert en solitari amb la Philharmonia Orchestra.

És membre del Pierre Boulez Ensemble i trompa principal de la West-East Divan Orchestra. Va ser premiat a les Audicions Internacionals YCAT 2019 i finalista de la BBC Young Musician Concerto el 2016. Nascut a Londres, el 2020 va completar els seus estudis amb honors a l’Acadèmia Barenboim-Said de Berlín amb Radek Baborák.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?