Bernat Castany Prado

Bernat Castany ©Bernat Castany
BIOGRAFIA

Bernat Castany Prado (1977) és professor de Literatura Hispanoamericana i Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona. És llicenciat amb premi extraordinari en Filosofia i Filologia hispànica; doctor en Filologia, amb la tesi L’escepticisme a l’obra de Jorge Luis Borges;  i PhD en Estudis culturals per la universitat de Georgetown, Washington D.C., amb la tesi Literatura postnacional a Hispanoamèrica. És autor dels llibres Una filosofía del miedo (Anagrama, 2022), Pensamiento crítico ilustrado (Thule, 2022), Que nada se sabe. El escepticismo en la obra de Jorge Luis Borges (Cuadernos de América Sin Nombre, 2012) i Literatura posnacional (EditUm, 2007). Ha publicat diversos articles acadèmics a revistes com Cuadernos Hispanoamericanos, Revista chilena de literatura, Anales de Literatura Hispanoamericana, Romance notes, Revista de filosofía i Iberoamericana. Col·labora habitualment en mitjans com El País, Zenda o Pliego Suelto.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?