Bomsori

Bomsori ©Kyutai Shim
BIOGRAFIA

Al febrer de 2021, Bomsori va signar a Berlín un contracte exclusiu amb el segell Deutsche Grammophon.

Entre el més destacat per a la temporada 2022-23 hi ha aparicions amb la Filharmònica de Nova York i Jaap van Zweden, una gira amb l’Orquestra Filharmònica de Rotterdam i Lahav Shani, concerts amb la Royal Philharmonic Orchestra i Vasily Petrenko i amb l’Orquestra Nacional de Gal·les de la BBC i Ryan Bancroft.

A la temporada 2021-22, Bomsori va interpretar el Concert n. 1 de Bruch als “Concerts als Parcs” de Nova York i al Bravo! Vail Festival amb la Filharmònica de Nova York i Jaap van Zweden. També va debutar amb la Simfònica de San Francisco, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt (Alain Altinoglu), l’Orquestra Simfònica Nacional de Dinamarca (Fabio Luisi), l’Orquestra Tonkünstler (Fabio Luisi), la Filharmònica de la Ràdio NDR (Manze) i la Simfònica de Singapur (Graf).

Bomsori va ser “Artista Focus” del Rheingau Musik Festival 2021 i aquell mateix any va començar una residència de 5 anys al Gstaad Menuhin Festival com a “Menuhin’s Heritage Artist “

Bomsori ha tingut el privilegi d’actuar sota la direcció de mestres com Fabio Luisi, Jaap van Zweden, Marin Alsop, Vasily Petrenko, Pablo Heras-Casado, Hannu Lintu, Sakari Oramo, John Storgards, Andrey Boreyko, Giancarlo Guerrero i amb nombroses orquestres i en nombrosos escenaris de tot el món.

A més de guanyar el 62è Concurs Internacional de Música ARD, Bomsori és guanyadora dels premis del Concurs Internacional Txaikovski, el Concurs Reina Elisabeth, el Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius, el Concurs Internacional de Violí Joseph Joachim Hannover, el Concurs Musical Internacional de Montreal, el Concurs Internacional de Música Sendai i el 15è Concurs Internacional de Violí Henryk Wieniawski.

Al juny de 2021 Bomsori va llançar el seu primer àlbum en solitari de Deutsche Grammophon, Violin on Stage, amb la NFM Filharmònica de Wroclaw i Giancarlo Guerrero. L’àlbum a duo amb el pianista Rafał Blechacz, amb obres de Fauré, Debussy, Szymanowski i Chopin, es va publicar el febrer de 2019 per Deutsche Grammophon i va guanyar el premi Fryderyk Music Award al “Millor Àlbum Polonès a l’Estranger” per DG de repertori francès i polonès.

Actua amb el violí Guarnerius del Gesù “ex-Moller”, Cremona, 1725, cedit per la Fundació Samsung de Cultura de Corea i la Societat Stradivari de Xicago, Illinois.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?