BRUTTER

Brutter ©Carsten Aniksdal
BIOGRAFIA

Christian Wallumrød: caixa de ritmes, sintetitzador, electrònica
Fredrik Wallumrød: bateria, sintetitzador de bateria, electrònica

Brutter és un duo immers en la música beat conduïda per humans i màquines. Compon ritmes avantguardistes per a una pista de ball accidentada i desolada centrant-se en polsos i patrons divergents, utilitzant la bateria, les caixes de ritmes i l’electrònica. Brutter es va formar el 2012 i ha publicat tres àlbums: Brutter (2015), Reveal and Rise (2017) i Montreuil Beats (2020) estrenat a la plataforma Bandcamp.

Creat pels germans Wallumrød, formats al Conservatori de Trondheim a Noruega a principis dels noranta, el grup ha treballat en vessants musicals força diferents. El bateria i vocalista Fredrik ha tocat en diverses bandes de rock i metal com Span, El Caco i Dog Almighty, així com amb la cantautora Susanna i l’artista de soul/r&b Jarle Bernhoft. Christian dirigeix ​​i fa música per al seu propi conjunt, treballa també amb l’agrupació musical Dans Les Arbres, realitza diversos projectes en solitari, grups ad hoc i obres per encàrrec.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?