Carles Marigó

Carles Marigó ©Michal Novak
BIOGRAFIA

Artista en constant evolució i creixement, ha format part de projectes de música experimental, clàssica, jazz, funky, música tradicional catalana, teatre, dansa, sense perdre mai l’essència com a intèrpret, creador i improvisador. Ha estat músic creador resident a la Pedrera (2016), l’Atlàntida de Vic (2020) i aquest 2021 és artista resident juntament amb la violinista Sara Cubarsi al Zamus Zentrum für Alte Musik Köln a Colònia, Alemanya. El 2020 la revista Núvol li va atorgar el premi de la crítica Castafiore per la seva aportació artística i la Fundació Carulla el va reconèixer amb la beca SOS Cultura pel projecte #BombollaSegura que desenvolupa des de la Cia. RAU fundada amb l’actor i ballarí Jaume Sangrà.

Marigó és un músic format com a pianista clàssic a l’ESMUC de Barcelona (Vladislav Bronevetsky) i al Conservatori Tchaikovsky de Moscou (Irina Plotnikova). Ha desenvolupat la seva faceta com a improvisador guiat per Xavier Dotras, Albert Bover, Emilio Molina, Juan de la Rubia, Michael Pisaro, James Fei i Evan Parker. Amplia la seva formació gràcies a les beques CEP, CoNCA i AIE, i recolzat pels premis nacionals i internacionals obtinguts com a pianista i compositor durant l’etapa formativa (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, entre d’altres). Ha rebut consells valuosos de mestres com Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Zacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier o María Jesús Crespo, entre d’altres. La majoria d’aquestes classes, organitzades i pagades per la beca del CEP (Centre d’Estudis Pianístics).

Actualment compagina la feina concertística amb la docència. És professor d’improvisació a l’Escola Superior de Música de Catalunya i al Conservatori Superior del Liceu.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?