Carlos Daza

Carlos Daza ©Carlos Daza
BIOGRAFIA

Nascut a Torrelles de Llobregat, va estudiar cant a al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

El 2006 debuta al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb l’òpera Manon de Massenet on tornarà en successives temporades per cantar a Werther, La Gioconda o Les Contes d’Hoffmann, entre d’altres. Des d’aleshores ha actuat als principals coliseus espanyols com ara el Teatro Campoamor d’Oviedo, l’Òpera de Bilbao, el Teatro Villamarta de Jerez, el Festival Castell de Peralada o el Teatro de la Maestranza de Sevilla. El mateix any 2006 realitza el seu debut internacional al Teatre Nacional de Panamà, i consolida així la seva trajectòria a teatres de Colòmbia, Equador, Brasil, Corea del Sud, Itàlia o Oman (Royal Opera House Muscat).

Ha treballat sota les ordres de directors d’orquestra com Yves Abel, Michele Mariotti, Alain Altinoglu, Riccardo Frizza, Daniel Oren, Marco Armiliato o Guillermo García Calvo i de directors d’òpera de la talla del David McVicar, Emilio Sagi, Paco Azorín, Willy Decker, Laurent Pelly, Joan Anton Rechi, Pier-Luigi Pizzi o La Fura del Baus.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?