Carlos Montfort

Carlos Monfort ©Anahí Montfort
BIOGRAFIA

Compositor, productor i multi-instrumentista nascut a Mèxic i format –amb beques com a alumne destacat– al Conservatori del Liceu de Barcelona i al Berklee College of Music de Boston.

Ha sigut productor musical dels últims treballs de Momi Maiga, Lídia Pujol i Blaumut, així com del seu projecte en solitari Montfort, entre d’altres.

Ha compost la música per al llargmetratge El cuento de las dos orillas, del director Jesús Armesto; el curtmetratge Ni oblit ni perdó, de Jordi Boquet, i del videojoc Delicious World, de la companyia Game House.

El seu treball s’enfoca des del punt de vista artístic, sempre al servei de les imatges, les paraules i les sensacions.

Acompanya la cantant Sílvia Pérez Cruz des de fa 9 anys i també altres artistes, com Carles Dénia, Marc Ribot o Elena Gadel.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?