Carlos Ram贸n

Carlos Ram贸n
BIOGRAFIA

Nascut a Crevillent (Alacant), obt茅 el t铆tol superior de trompeta al Conservatori de M煤rcia i es gradua en Direcci贸 a la ZUYD University-Conservatorium Maastricht (Pa茂sos Baixos), on tamb茅 obt茅 el M脿ster en Direcci贸.

Mestres com Jos茅 Rafael Pascual Vilaplana, Manuel Mond茅jar Criado i Jan Cober s贸n els seus mentors en la direcci贸.

Ha actuat com a director convidat amb la Luxembourg Military Band “Grand Ducale”, European Youth Wind Orchestra, la Banda Municipal de Barcelona i Banda Municipal d’Alacant.

El 2017 va ser guanyador del “7th European Conductors Competition” organitzat per l’European Brass Band Association en Oostende (B猫lgica), guanyant tamb茅 el premi especial del p煤blic. Al juliol del mateix any guanya el premi de direcci贸 de banda m茅s important mundialment, l'”International Conductors Competition”, emmarcat al World Music Contest de Kerkrade, on obt茅 la “Batuta d’Or”.

Ha estat director titular de l’Agrupaci贸n Musical do Rosal (Pontevedra) i l’ AMCE “Santa Cec铆lia” d’Elda.

Actualment 茅s director de la Uni贸n Musical Torrevejense i sotsdirector de la Banda Municipal de Barcelona, activitats que compagina amb la direcci贸 art铆stica de la Jove Banda Simf貌nica de la Federaci贸 de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?