Carlos Ramón

Carlos Ramón
BIOGRAFIA

Carlos Ramón naix a Crevillent (Alacant) el 1989. És titulat superior de trompeta pel Conservatori Superior de Música de Múrcia i graduat en direcció per la Zuyd University – Conservatorium Maastricht (Països Baixos), on també obté el Màster en Direcció l’any 2016. Mestres com José R. Pascual-Vilaplana, Manuel Mondéjar Criado i Jan Cober són els seus mentors en la direcció. Ha assistit a seminaris dirigits pels professors Alex Schillings, Felix Hauswirth, Eugene Corporon, Carlo Pirola, Johan de Meij, Rafael Sanz-Espert, László Marosi, Yves Segers i Douglas Bostock.

Ha actuat com a director convidat amb la Luxembourg Military Band “Grand Ducale”, l’European Union Youth Wind Orchestra, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal d’Alacant.

El 2017 va ser guanyador del 7th European Conductors Competition organitzat per l’European Brass Band Association a Oostende (Bèlgica), i també va guanyar el premi especial del públic. El juliol del mateix any va guanyar el premi de direcció de banda més important a escala mundial, l’International Conductors Competition, emmarcat en el World Music Contest de Kerkrade, on va obtindre la Batuta d’Or.

Ha sigut director titular de l’Agrupación Musical do Rosal (Pontevedra), l’AMCE Santa Cecilia d’Elda i director artístic de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. En l’actualitat és director de la Unión Musical Torrevejense i subdirector de la Banda Municipal de Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?