Carlos Ramón

Carlos Ramón
BIOGRAFIA

Nascut a Crevillent (Alacant), obté el títol superior de trompeta al Conservatori de Múrcia i es gradua en Direcció a la ZUYD University-Conservatorium Maastricht (Països Baixos), on també obté el Màster en Direcció.

Mestres com José Rafael Pascual Vilaplana, Manuel Mondéjar Criado i Jan Cober són els seus mentors en la direcció.

Ha actuat com a director convidat amb la Luxembourg Military Band “Grand Ducale”, European Youth Wind Orchestra, la Banda Municipal de Barcelona i Banda Municipal d’Alacant.

El 2017 va ser guanyador del “7th European Conductors Competition” organitzat per l’European Brass Band Association en Oostende (Bèlgica), guanyant també el premi especial del públic. Al juliol del mateix any guanya el premi de direcció de banda més important mundialment, l'”International Conductors Competition”, emmarcat al World Music Contest de Kerkrade, on obté la “Batuta d’Or”.

Ha estat director titular de l’Agrupación Musical do Rosal (Pontevedra) i l’ AMCE “Santa Cecília” d’Elda.

Actualment és director de la Unión Musical Torrevejense i sotsdirector de la Banda Municipal de Barcelona, activitats que compagina amb la direcció artística de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?