Carmen Santamaría

Carmen Santamaría ©Carmen Santamaría
BIOGRAFIA

Nascuda a Castro Urdiales, va realitzar els seus estudis superiors a Musikene amb Miguel Ituarte i va realitzar un màster a l’Acadèmia Liszt de Budapest amb András Kemenes, Gabor Eckhardt, Márta Gulyas y Rita Wagner, també va estudiar a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Francisco Poyato. Ha rebut classes i consells de Josep Surinyac, Zoltán Kocsis, Sergei Yerokin o Hartmut Höll, entre d’altres. Pianista especialitzada en música de cambra ha actuat en diferents sales i festivals d’Espanya, Hongria, Suècia i Mèxic.

Va començar el duo amb Mireia Tarragó el 2016, ambdues alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb el professor Francisco Poyato. Van actuar a Artte, al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al Goethe Institut. El 2019 reprenen la seva activitat concertística com a duo i actuen a Castro Urdiales i Santander dins el projecte “Sis cançons populars muntanyeses” al voltant de la figura del compositor càntabre Arturo Dúo Vital i de l’artista visual Inés García. A partir d’aquest projecte neix el seu primer disc de la integral de les obres del compositor Arturo Dúo Vital, una veu en blanc i negre, estrenat al gener de 2021. Al desembre de 2019 Mireia Tarragó i Carmen Santamaría van ser seleccionades per participar en el concurs internacional de París Nadia et Lili Boulanger. També van participar juntes en el concurs El Primer Palau de Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?