Carolyn Sampson

Carolyn Sampson ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Carolyn Sampson se sent còmoda tant als recitals com a l’òpera i ha tingut un èxit considerable al Regne Unit i també arreu d’Europa i als Estats Units.

Sampson té una àmplia discografia i ha fet enregistraments per a diferents segells. El d’Ex Cathedra, A French Baroque Diva (Una diva barroca francesa), va guanyar el premi Gramophone 2015 en la categoria de recital i el disc en què recentment va gravar les Cantates de Bach amb l’Orquestra Barroca de Friburg va ser guardonat amb el Diapasó d’or. Fa poc Sampson ha publicat el seu primer CD com a solista acompanyada d’orquestra, Chants d’Auvergne (Cançons d’Alvèrnia) de Canteloube, amb la Tapiola Sinfonietta i sota la batuta de Pascal Rophé.

Té previst interpretar la Novena simfonia de Beethoven amb l’Orquestra Simfònica Japonesa Yomiuri, l’Stabat mater de Pergolesi amb Les Violons du Roy al Canadà i al Concertgebouw d’Amsterdam, les Four last songs (Les quatre darreres cançons) de Strauss amb l’Orquestra de la Residència de la Haia i, com a part de la gira amb l’Orquestra del segle XVIII, el Rèquiem de Mozart a Utrecht i Amsterdam.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?