Catherine Manson

Catherine Manson ©Giorgia Bertazzi
BIOGRAFIA

Caracteritzada per la seva versatilitat, Catherine Manson ha actuat com a música de cambra i com a solista. Ha estat primer violí del London Haydn Quartet, amb qui ha actuat en sales de concerts com el Carnegie Hall, la Library of Congress, el Concertgebouw d’Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres, la Sydney Opera House, entre d’altres. La sèrie d’enregistraments dels quartets de Haydn per al segell Hyperion ha rebut elogis de la crítica internacional.

L’any 2006 va ser nombrada concertino de l’Orquestra Barroca d’Amsterdam. Juntament amb el director de l’orquestra, Ton Koopman, ha enregistrat les sis sonates per a violí i clavicèmbal obbligato de Bach, el concerts per a violí i orgue de Haydn i també l’enregistrament de tota la música de cambra de Buxtehude. Han actuat junts per tota Europa.

L’any 2001 va cofundar MusicWorks, una organització benèfica que ara dirigeix i que ofereix diversos cursos de música de cambra per a joves músics. Ha impartit classes magistrals i tallers als conservatoris de Londres, Lió, Barcelona, Amsterdam, Sydney, Melbourne, Singapur, a la Juilliard School de Nova York així com a les universitats de Yale i Indiana, als Estats Units.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?