Conrado Moya

Conrado Moya ©Conrado Moya
BIOGRAFIA

El solista de marimba Conrado Moya és una de les figures més representatives del seu instrument a nivell internacional, aclamat per les seves extraordinàries capacitats tècniques i expressives i pel lliurament a l’escenari.

Sent estudiant, Moya ja havia estat reconegut amb guardons com el primer premi en concursos com ConUCOpercusión, el premi honorífic de la Societat de Concerts d’Alacant o la beca musical de l’Associació Pro-Música Amadeo L. Sala.

Des de llavors, Conrado Moya desenvolupa una intensa activitat com a solista de marimba per tot el món, oferint recitals, actuant al costat de les principals orquestres, cors i bandes simfòniques, i participant en importants festivals i esdeveniments benèfics internacionals. Entre els seus recents i propers projectes simfònics destaquen tres estrenes mundials escrites i dedicades a l’artista. En l’àmbit de la música de cambra, ha format part de duos i agrupacions com Li Biao Percussion Group o Marimba Quartett. Aquesta activitat el porta a actuar a les sales de concerts principals d’Europa, Àsia i Amèrica. Conrado Moya és artista representant de la firma Marimba One, amb qui ha desenvolupat la seva pròpia línia de baquetes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?