Cor ArsNova Lloret

Cor ArsNova LLoret ©Cor ArsNova LLoret
BIOGRAFIA

El Cor ArsNova Lloret és un cor jove adherit a l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona. Va fer la seva presentació al públic el 2017 al Teatre Municipal de Lloret de Mar. El seu objectiu es el de formar un cor exigent i de qualitat en les veus que el componen, així com en els projectes que duen a terme.

La coral interpreta, amb preferència, obres modernes i populars dels segles XX i XXI així com adaptacions de bandes sonores. La gran majoria d’arranjaments i d’adaptacions musicals de les que es nodreix estan compostes pel seu director, el mestre Joan Casas.

Ha participat en nombrosos concerts pels diferents indrets del nostre país. Alguns dels projectes més representatius són el concert de bandes sonores i la representació de la sarsuela La Bella Dolores al Teatre Municipal de Lloret de Mar o els concerts amb orquestra simfònica a l’Espai Maragall de Gavà.

Tot i la seva curta trajectòria, el cor segueix in crescendo per fer gaudir tothom de la música durant molts anys.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?