Cor Cererols

Cor Cererols ©Cor Cererols
BIOGRAFIA

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols. El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del Barroc català i un dels pares l’Escola de Montserrat.

El Cor neix, també, amb la voluntat i la passió per recuperar, interpretar i divulgar la música coral des del segle XV fins a autors contemporanis, fent especial èmfasi en la música antiga, que han viscut i cantat des de ben joves, i tota aquella d’autors d’altres èpoques que encara resten per recuperar. Per dur-ho a terme, a més dels sis membres fundadors, el cor compta amb un conjunt de col·laboradors habituals en funció de les característiques de cada repertori.

L’any 2020 el cor fa el seu debut discogràfic amb l’àlbum Cum Silentio, disc on recupera bona part de l’obra coral del P. Anselm Ferrer (1882 – 1969) i que li ha valgut el reconeixement per part de la crítica internacional, sent nominat als premis ICMA 2021 com un dels 20 millors discos de música coral del 2020.

El Cor Cererols ha actuat al Festival Internacional d’Orgue de Montserrat, al Cicle d’Orgue de Barberà del Vallès, al Concert de Setmana Santa del Reial Monestir de Pedralbes i ha col·laborat en la celebració d’actes litúrgics a Montserrat. Actualment, el cor treballa en la recuperació de la figura del compositor Joan Marc (1582 – 1658).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?