Cor Liedercamera

Cor Liedercamera ©Cor Liedercamera
BIOGRAFIA

El so càlid i expressiu, propi i característic de Lieder Càmera va ser una de les prioritats del treball del seu fundador J. Vila, i ha continuat així posteriorment amb X. Pastrana, E. Carrasco i E. Vila.

Ha treballat amb directors i orquestres nacionals i internacionals. Ha estat cor adscrit al Festival Castell de Peralada, ha actuat amb C. Santos fent gira per Europa, i al TNC. Aquesta peculiar trajectòria el fa un cor versàtil, amb una extraordinària flexibilitat i una especial comunicació amb el públic.

L’interès pel patrimoni l’ha dut a dedicar a la música catalana sis CDs; l’últim inclou Sanctus -Benedictus de J. Vila -estrena mundial a la Temporada de Cambra (L’Auditori). A la temporada 18-19, sota el lideratge de J. Vila i Casañas, emprèn un projecte on la dedicació a la música catalana dels segles XX i XXI, presentar formats de concert alternatius i incorporar professionals a la plantilla seran els eixos principals.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?