Cor Madrigal

Cor Madrigal ©Antoni Bofill
BIOGRAFIA

Va ser fundat per Manuel Cabero el 1951 i del 1993 al 2019 Mireia Barrera en va ser la directora titular. Des del setembre del 2019 Pere Lluís Biosca n’assumeix la direcció. El cor mostra predilecció pel repertori dels segles XX i XXI,  amb un interès especial en la divulgació dels autors catalans. Paral·lelament, manté una important activitat en el camp simfònic, principalment en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona, havent estat cor adscrit de l’Auditori i l’OBC. Ha estat dirigit per grans batutes com Celibidache, Cambreling, Frühbeck de Burgos, Decker, Foster, Gergiev, González, Haenchen, Hager, King, Kovács, Mas, Mena, Ono, Oue, Pablo Pérez, Pinnock, Pons, Ros Marbà, Rostropovitx o Soustrot. En l’etapa que Manuel Cabero hi va ser al davant, va cantar en l’estrena mundial d’Atlàntida de Falla.

En l’àmbit discogràfic cal destacar l’enregistrament de la música coral de Joaquim Homs realitzat per a Fundació Autor, així com el seu darrer CD, Madrigal, que recull música de diversos compositors catalans. Recentment ha col·laborat amb l’OBC i Pablo González en un treball sobre Enric Granados per al segell NAXOS. Al Liceu, ha participat en les òperes Kàtia Kavànova, Oedipe d’Enesco, Le portrait de Manon i Les mamelles de Tirésias, així com en la cantata La Pesta de Gerhard. Ha col·laborat amb l’artista Perejaume i, de les darreres temporades, cal remarcar les gires i col·laboracions amb l’ Orquestra Mariinsky, National de Lille, Filarmònica de Praga, Sttatskapelle Weimar, de la Ràdio d’Hongria i Nacional d’Hongria. Del 2011 al 2014 el cor va realitzar una residència artística a l’Auditori Municipal de Vilafranca.  El cor compta amb la col·laboració del Departament de Cultura.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?