Coral Cantiga

BIOGRAFIA

L’any 1961 Leo Massó fundà la Coral Cantiga als Lluïsos de Gràcia de Barcelona, dirigint la coral durant els primers anys. El succeïren com a directors Oriol Ponsa, Edmon Colomer i, des de l’any 1981 i fins al novembre passat, Josep Prats. Actualment n’és la directora na Montserrat Meneses.

El seu repertori inclou obres a cappella i moltes de les grans obres simfonicocorals de totes les èpoques i estils, que ha interpretat en col·laboració amb diverses agrupacions catalanes i estrangeres.

Ha estat dirigida, entre d’altres, per O. Martorell, S. Mas, A. Ros Marbà, J.Casas, S. Brotons, M. Valdivieso, T. Pinnock, P. Cao, L. Heltay, J. Duijck, F. Eldoro, M. Leite, W. Pfaff, N. Andrenacci, DO. Stenlund, G. Voronkov i J. Rathbone.

Destaquen les col·laboracions amb Maria del Mar Bonet, Albert Guinovart, Feliu Gasull i el poeta Enric Casasses.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?