Coral La Igualtat

Coral La Igualtat de Gavà ©Coral La Igualtat
BIOGRAFIA

La Coral La Igualtat és un cor fundat l’any 1895 i és l’entitat en actiu més antiga de Gavà.

Amb l’arribada, l’any 2005, de l’actual director, el mestre Joan Casas, es va propiciar un repertori més ric, variat i atractiu que abasta peces musicals clàssiques, populars i contemporànies.

La Igualtat encara el futur amb el repte d’enriquir el seu repertori, continuar amb col·laboracions de renom i actuar en escenaris de primer nivell. Sense abandonar les peces corals clàssiques, el cor projecta continuar amb una línia més actual, com el pop i les bandes sonores.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?