Coral Sant Jordi

Coral sant Jordi ©Coral Sant Jordi
BIOGRAFIA

Dirigida des dels seus inicis i fins l’any 1991 per Oriol Martorell, actualment la Coral Sant Jordi està integrada per 40 cantants aproximadament i Oriol Castanyer n’és el director titular.

Ha interpretat les grans obres del repertori vocal, a les ordres de prestigiosos directors europeus com Hermann Scherchen, Sergiu Comissiona, Sergiu Chelibidache, Michel Corboz, Lawrence Foster, Salvador Brotons, Antoni Ros-Marbà o Salvador Mas, entre d’altres, en concerts per tot Catalunya i la resta del continent europeu.

La coral sempre ha dedicat una atenció especial a la música contemporània i ha estrenat obres de compositors catalans del segle XX(Mompou, Montsalvatge, Benguerel, Guinjoan), així com dels joves compositors del segle XXI. Darrerament ha participat en diferents produccions de l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i de la Banda Municipal a L’Auditori de Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?