Cosmos Quartet

Cosmos Quartet ©Michal Novak
BIOGRAFIA

Cosmos Quartet neix el 2014 amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. El Quartet ha realitzat la seva formació a la European Chamber Music Academy i a la Universitat de Hannover.

Malgrat la seva joventut, ha aconseguit un ampli reconeixement i ha obtingut el primer premi del concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018 de Heidelberg, el primer premi del Concurs de Música de Cambra BBVA Montserrat Alavedra, així com premis en els concursos Carl Nielsen de Copenhaguen i Joseph Joachim de Weimar.

El grup ha estat convidat a participar al Streichquartettfest de Heidelberg, L’Auditori de Barcelona, ​​la Schubertíada, la Quinzena Musical de Sant Sebastià, el Palau de la Música de Barcelona, el ​​Wigmore Hall de Londres, el Gent Festival van Vlaanderen a Bèlgica, el Festival Pau Casals, el Festival de Torroella de Montgrí i l’East Neuk Festival a Escòcia. Entre els seus compromisos de la present temporada, destaquen el debut al Palais des Beaux Arts de Brussel·les, Konzerthaus de Berlin, Societat Filharmònica de Bilbao i Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Han estat convidats pel Quartet Casals a participar en la primera i segona edició de la Biennal de Quartets de Barcelona. Mantenen una col·laboració habitual amb el Centre Nacional de Difusió Musical (CNDM) que els ha convidat a cicles a Segòvia, Badajoz i Madrid. També els uneix un estret lligam amb la Fundació La Caixa que els ha convidat a concerts a Sevilla, Saragossa, Barcelona i Palma de Mallorca.

Durant la temporada 2020-21, van ser quartet resident al cicle de cambra “Ibercamera Girona”. A partir de la temporada 2021-22, i durant tres més, son quartet resident al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Entre les seves col·laboracions destaquen els violoncel·listes Lluís Claret, Arnau Tomàs i Fernando Arias, el clarinetista Miquel Ramos així com els pianistes Alexei Volodin i Juan Pérez Floristán.

Al 2019 van publicar el seu primer àlbum amb el segell Seed Music que inclou obres de Joseph Haydn, Johannes Brahms i Raquel García-Tomás.

El Quartet toca amb instruments construïts exprofesso pel prestigiós luthier barceloní David Bagué.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?