Cosmos Quartet

BIOGRAFIA

El Cosmos Quartet neix el 2014 de l鈥檃mistat i complicitat de quatre m煤sics amb l鈥檕bjectiu de descobrir i aprofundir l鈥檈xtens i fascinant repertori per a quartet de corda. Cadascun dels seus membres ha mantingut traject貌ries internacionals en l鈥櫭爉bit de solista, m煤sic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a Par铆s, Ginebra, Col貌nia, Stuttgart, Basilea i Berl铆n.

鈥婨l quartet ha rebut classes i consells de professors com Alfred Brendel, Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, Oliver Wille, Jonathan Brown, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski, Patrick J眉dt i el Quartetto di Cremona, entre altres.

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se guanyador del primer premi al concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018 de Heidelberg, del tercer premi al concurs International Joseph Joachim Chamber Music Competition 2019 de Weimar, del primer premi al 13猫 Premi BBVA Montserrat Alavedra 2018 a Terrassa i del tercer premi al concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015 de Copenhaguen, entre molts altres.

鈥婨l grup ha estat convidat a participar al Heidelberger Streichquartettfest 2019 de Heidelberg, al festival Emergents a L鈥橝uditori de Barcelona, a la Quincena Musical de Donostia, a la Schubert铆ada de Vilabertran, al Gent Festival van Vlaanderen a B猫lgica, al Festival M煤sica Sur a Motril, al Festival de la Fundaci贸n Montele贸n a Lle贸, a l鈥橢ast Neuk Festival a Esc貌cia, i des de la seva creaci贸 ha actuat al Wigmore Hall de Londres, l鈥橝uditorio Miguel Delibes de Valladolid, la Fundaci贸n Juan March de Madrid o la sala ORF Kulturhaus de Viena.

Actualment el Cosmos Quartet 茅s membre de l鈥橢uropean Chamber Music Academy (ECMA) dirigida pels tutors Hatto Beyerle i Johannes Meissl. Des de l鈥檕ctubre de 2018 est脿 cursant el M脿ster de m煤sica de cambra a la Hochschule f眉r Musik de Hannover amb el professor Oliver Wille.

Entre els propers projectes destaquem el debut en sales com el Bozar de Brussel路les o el Konzerthaaus de Berl铆n, la col路laboraci贸 amb el violoncel路lista Llu铆s Claret que plegats portaran el quintet de Schubert al Palau de la M煤sica de Barcelona i al C铆rculo de Bellas Artes de Madrid, aix铆 com una gravaci贸 d鈥檜n disc en col路laboraci贸 amb la聽WDR de Col貌nia.

El Cosmos Quartet toca amb quatre instruments constru茂ts ex professo pel lutier barcelon铆 David Bagu茅.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?