Cosmos Quartet

BIOGRAFIA

El Cosmos Quartet neix el 2014 de l’amistat i complicitat de quatre músics amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Berlín.

​El quartet ha rebut classes i consells de professors com Alfred Brendel, Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, Oliver Wille, Jonathan Brown, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski, Patrick Jüdt i el Quartetto di Cremona, entre altres.

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se guanyador del primer premi al concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018 de Heidelberg, del tercer premi al concurs International Joseph Joachim Chamber Music Competition 2019 de Weimar, del primer premi al 13è Premi BBVA Montserrat Alavedra 2018 a Terrassa i del tercer premi al concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2015 de Copenhaguen, entre molts altres.

​El grup ha estat convidat a participar al Heidelberger Streichquartettfest 2019 de Heidelberg, al festival Emergents a L’Auditori de Barcelona, a la Quincena Musical de Donostia, a la Schubertíada de Vilabertran, al Gent Festival van Vlaanderen a Bèlgica, al Festival Música Sur a Motril, al Festival de la Fundación Monteleón a Lleó, a l’East Neuk Festival a Escòcia, i des de la seva creació ha actuat al Wigmore Hall de Londres, l’Auditorio Miguel Delibes de Valladolid, la Fundación Juan March de Madrid o la sala ORF Kulturhaus de Viena.

Actualment el Cosmos Quartet és membre de l’European Chamber Music Academy (ECMA) dirigida pels tutors Hatto Beyerle i Johannes Meissl. Des de l’octubre de 2018 està cursant el Màster de música de cambra a la Hochschule für Musik de Hannover amb el professor Oliver Wille.

Entre els propers projectes destaquem el debut en sales com el Bozar de Brussel·les o el Konzerthaaus de Berlín, la col·laboració amb el violoncel·lista Lluís Claret que plegats portaran el quintet de Schubert al Palau de la Música de Barcelona i al Círculo de Bellas Artes de Madrid, així com una gravació d’un disc en col·laboració amb la WDR de Colònia.

El Cosmos Quartet toca amb quatre instruments construïts ex professo pel lutier barceloní David Bagué.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?